Jums
reikės:
200
gr šviežių špinatų
350
gr brokolių žiedynų
5-8
pievagrybriai
saujelė
kalendros
sauja
saulėgražų daigų (nebūtina)
2
vnt (~350 gr) apelsinų
1
vnt (~125 gr) gerai prinokusio avokado
Paruošimas:
Rankomis
suplėšykite špinatų lapus. Smulkiai supjaustykite brokolio
žiedynus. Sudėkite po lygiai į 2 serviravimo dubenėlius.
Su
blenderiu sutrinkite (aš naudoju savo nepakeičiamą Vitamix
blenderį) apelsinus, avokadą ir pusė stiklinės vandens – tai
bus salotų padažas. Užpilkite padažą ant salotų. Sudėkite
supjaustytus pievagrybius ir susmulkintą kalendrą.
Skanaus!
Išeiga:
2 porcijos
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą