2014 m. vasario 26 d., trečiadienis

SALOTOS SU APELSINŲ IR AVOKADŲ PADAŽU



















Jums reikės:
200 gr šviežių špinatų
350 gr brokolių žiedynų
5-8 pievagrybriai
saujelė kalendros
sauja saulėgražų daigų (nebūtina)
2 vnt (~350 gr) apelsinų
1 vnt (~125 gr) gerai prinokusio avokado

Paruošimas:
Rankomis suplėšykite špinatų lapus. Smulkiai supjaustykite brokolio žiedynus. Sudėkite po lygiai į 2 serviravimo dubenėlius.
Su blenderiu sutrinkite (aš naudoju savo nepakeičiamą Vitamix blenderį) apelsinus, avokadą ir pusė stiklinės vandens – tai bus salotų padažas. Užpilkite padažą ant salotų. Sudėkite supjaustytus pievagrybius ir susmulkintą kalendrą.

Skanaus!


Išeiga: 2 porcijos

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą