Jums
reikės:
250
gr cosberg arba romaniškų salotų
70
gr šviežių špinatų
100
gr agurkų, nuluptų ir smukiai supjaustytų
220
gr pomidorų, supjaustytų skiltelėmis
440
gr raudonų paprikų
440
gr mangų
saujelė
saulėgražų daigų (nebūtina)
Paruošimas:
Rankomis
suplėšykite salotas ir špinatus. Sudėkite į 2 serviravimo
dubenėlius. Ant viršaus uždėkite nuluptus ir susmulkintus
agurkus, pomidorus.
Su
blenderiu sutrinkite (aš naudoju savo nepakeičiamą Vitamix
blenderį) mangus ir paprikas – tai bus salotų padažas. Užpilkite
padažą ant salotų, papuoškite saulėgražų daigais ir patiekite.
Skanaus!
Išeiga:
2 porcijos
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą